Case Study: Nieuwinckel - Een Digitale Makeover voor Binnenhuisdecoratie

Doelstellingen

  1. Digitale Aanwezigheid Verbeteren: Nieuwinckel wilde de digitale aanwezigheid versterken en een aantrekkelijke online etalage creëren om hun binnenhuisdecoratieproducten en -diensten te presenteren.

  2. Productdiversiteit Presenteren: Het assortiment van Nieuwinckel omvatte een breed scala aan producten, waaronder gordijnen, vloerbedekking en meubilair. De uitdaging was om deze diversiteit op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

  3. Gebruiksvriendelijke Navigatie: Gezien het belang van visuele aantrekkingskracht in de binnenhuisdecoratiebranche, was het essentieel om een website te creëren met een gebruiksvriendelijke navigatie en rijke visuele elementen.

Onze aanpak

  1. Strategisch Ontwerp: We ontwierpen een website die esthetisch aantrekkelijk was en tegelijkertijd de nadruk legde op de verscheidenheid aan producten en diensten van Nieuwinckel. Het gebruik van hoogwaardige afbeeldingen en een doordachte lay-out zorgde voor een visueel aantrekkelijke presentatie.

  2. Duidelijke Productcategorieën: Door de producten te categoriseren in overzichtelijke secties, zoals gordijnen, vloerbedekking en meubilair, maakten we het voor bezoekers gemakkelijk om snel te navigeren en de gewenste informatie te vinden.

  3. Gebruiksvriendelijke Interface: Een intuïtieve interface werd geïmplementeerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit omvatte gemakkelijk te begrijpen menu's en duidelijke call-to-action knoppen.

  4. Inspirerende Fotogalerijen: Fotogalerijen met inspirerende interieurontwerpen en realisaties werden toegevoegd om potentiële klanten een tastbaar beeld te geven van de mogelijkheden en vakmanschap van Nieuwinckel.

  5. Responsief Ontwerp: Een responsief ontwerp zorgde ervoor dat de website op diverse apparaten, waaronder desktops, tablets en smartphones, optimaal werd weergegeven.

Conclusie

De samenwerking met Nieuwinckel resulteerde niet alleen in een moderne en gebruiksvriendelijke website, maar ook in een verbeterde online positionering binnen de binnenhuisdecoratiebranche. Met een digitale makeover heeft Nieuwinckel nu een krachtig online platform dat de diversiteit van hun assortiment benadrukt en klanten inspireert om hun interieurwensen te realiseren.

Galerij

Contacteer ons

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden van Google zijn van toepassing.