Miers Mercedes-Benz Servicecenter

Doelstellingen

  1. Online Zichtbaarheid Verbeteren: Miers wilde zijn online aanwezigheid versterken en een professionele uitstraling behouden die overeenkomt met de hoogwaardige service die het biedt.

  2. Gebruiksvriendelijkheid en Informatiestroom: De website moest niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gemakkelijk te navigeren, zodat bezoekers snel en intuïtief de benodigde informatie konden vinden over diensten, reparaties, verhuur en meer.

  3. Responsive Design: Gezien de diversiteit aan bezoekers, variërend van bedrijven tot particulieren, was het essentieel dat de website op alle apparaten responsief was.

Onze Oplossing

  1. Strak en Modern Ontwerp: We hebben een modern, strak ontwerp gecreëerd dat de professionele uitstraling van Miers weerspiegelt. De website maakt gebruik van hoogwaardige visuele elementen om de kwaliteit van de dienstverlening te benadrukken.

  2. Duidelijke Navigatiestructuur: De website is voorzien van een duidelijke navigatiestructuur die de gebruiker moeiteloos door de verschillende secties leidt, zoals diensten, verhuur, geschiedenis en contactinformatie. De informatie is gestructureerd en gemakkelijk toegankelijk.

  3. Responsieve Lay-out: Om een consistente gebruikerservaring te bieden, hebben we gezorgd voor een volledig responsieve lay-out die zich aanpast aan verschillende schermformaten, van desktop tot tablet en mobiel.

  4. Content Management Systeem (CMS): We hebben een gebruiksvriendelijk CMS geïntegreerd waarmee het team van Miers eenvoudig inhoud kan bijwerken, nieuwe informatie kan toevoegen en foto's kan uploaden zonder technische expertise.

  5. Focus op Dienstverlening: De website legt sterk de nadruk op de uitgebreide dienstverlening van Miers, met gedetailleerde informatie over onderhoud, reparaties, verhuur, en de unieke alles-in-één mobiliteitsoplossingen.

Conclusie

Onze samenwerking met Miers resulteerde in een succesvolle online aanwezigheid die de kernwaarden en de uitstekende service van het Mercedes-Benz service center weerspiegelt. De nieuwe website heeft niet alleen de gebruikerservaring verbeterd maar heeft ook bijgedragen aan het versterken van de reputatie van Miers als toonaangevend mobiliteitspartner in de regio.

Galerij

Contacteer ons

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden van Google zijn van toepassing.