Case Studie: Het Bos in Merchtem - Website Ontwikkeling

Doelstellingen

 1. Weergave van Identiteit: Het ontwerpen van een website die de sfeer, veelzijdigheid en unieke ervaring van Het Bos nauwkeurig overbrengt.

 2. Gebruiksvriendelijkheid: Het creëren van een intuïtieve navigatie voor bezoekers om gemakkelijk informatie te vinden en reserveringen te maken.

 3. Mobiliteit & Responsiviteit: Het waarborgen van een consistente en aantrekkelijke gebruikerservaring op verschillende apparaten, van desktop tot mobiel.

Onze Aanpak

 1. Diepgaande Analyse:

  • We begonnen met uitgebreide gesprekken om de kernwaarden, doelgroep en verwachtingen van Het Bos te begrijpen.
  • We analyseerden hun concurrentiepositie en de unieke aspecten die Het Bos onderscheidden van andere locaties.
 2. Ontwerp & Ontwikkeling:

  • We creëerden een op maat gemaakt ontwerp dat de esthetiek van Het Bos weerspiegelde, gebruikmakend van sfeervolle afbeeldingen en passende kleurenpaletten.
  • De website werd ontwikkeld met een focus op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, met speciale aandacht voor informatieve secties.
 3. Responsiviteit & Testen:

  • We zorgden ervoor dat de website responsief was op alle apparaten, waardoor bezoekers een consistente ervaring kregen, ongeacht het gebruikte apparaat.
  • Uitgebreide tests werden uitgevoerd om de functionaliteit en prestaties van de website te waarborgen voordat deze live ging.

Conclusie

Door te luisteren naar de behoeften van Het Bos en een website te ontwikkelen die nauw aansloot bij hun identiteit en doelstellingen, hebben we een waardevol digitaal platform gecreëerd. Het resultaat was een visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website die de online aanwezigheid van Het Bos versterkte, waardoor bezoekers gemakkelijk toegang kregen tot relevante informatie en reserveringen konden maken. Dit heeft bijgedragen aan een verhoogde klanttevredenheid en een verbeterde online vertegenwoordiging van Het Bos in de digitale ruimte.

Galerij

Contacteer ons

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden van Google zijn van toepassing.