Case Studie: Branding, website ontwikkeling en digitale marketing voor D'oaze

Doelstellingen

 1. Branding & Identiteit: D'oaze had behoefte aan een herkenbare branding die gezondheid, fitness en welzijn uitstraalde, met een passend logo en een consistente huisstijl.

 2. Website & Webshop: Een gebruiksvriendelijke, informatieve website en geïntegreerde webshop waren essentieel om klanten te informeren en producten/diensten aan te bieden op één centrale locatie.

 3. SEO & SEA: Het vergroten van de online zichtbaarheid en het aantrekken van gericht verkeer naar de website en webshop waren cruciaal voor het succes in deze competitieve markt.

Onze aanpak

 1. Branding & Identiteit:

  • Na uitgebreide gesprekken om hun kernwaarden te begrijpen, hebben we een logo en huisstijl ontworpen die een frisse, moderne uitstraling hadden en de focus legden op gezondheid en welzijn.
  • We werkten aan kleurenpaletten, typografie en grafische elementen die consistent waren in alle brandingmaterialen.
 2. Website & Webshop:

  • We ontwikkelden een responsieve website die informatief was, met secties gewijd aan e-fitness, gezondheidsadvies en voedingsinformatie, allemaal gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers.
  • De geïntegreerde webshop bood een scala aan producten en diensten, met een gebruiksvriendelijke interface voor naadloze navigatie en aankoop.
 3. SEO & SEA:

  • Een grondige SEO-analyse leidde tot geoptimaliseerde content en technische verbeteringen om de website hoger te laten ranken in zoekmachines voor relevante zoektermen.
  • Gerichte SEA-campagnes werden opgezet om advertenties te tonen aan mensen die geïnteresseerd waren in e-fitness, body & health, wat leidde tot een groter bereik en meer verkeer naar de website en webshop.

Conclusie

Door een holistische aanpak van branding, webontwikkeling en digitale marketing hebben we D'oaze geholpen bij het vestigen van een sterke online aanwezigheid in de e-fitness, body & health sector. De succesvolle implementatie van een herkenbare branding, een gebruiksvriendelijke website en webshop, en effectieve SEO- en SEA-strategieën resulteerde in een aanzienlijke groei van verkeer, conversies en merkbekendheid.

Deze inspanningen hebben D'oaze in staat gesteld om een betrouwbare en gerespecteerde naam te vestigen in de branche, en hen geholpen om hun doelgroep effectief te bereiken en te boeien in hun streven naar een gezondere levensstijl.

Galerij