Website

Webdesign - op maat van de klant

Een webdesign op maat hoeft niet duur te zijn. Een goede voorbereiding bespaart immers ontwikkelingstijd van de programmeurs en komt de werking van je website ten goede. Onderscheid je van de concurrentie met een verrassend design dat ruimte heeft voor uitbreiding naar de toekomst.

What you see is what you get!

Aan de hand van een digitale schets betrekken we je persoonlijk bij de digitale ontwikkeling van je web oplossing. Als klant wordt je mee betrokken in dit traject om elk detail door te nemen van het beoogde eindresultaat. Pas na de goedkeuring van de digitale schets starten we met de ontwikkeling.

Deze aanpak staat garant voor professionaliteit. Onze klant weet op voorhand wat hij of zij mag verwachten. De programmeurs weten vooraf wat van hen verlangt wordt en dat bespaart hen tijd in de ontwikkelingsfase van de website. Hierdoor wordt enkel de code geschreven die nodig is voor het eindresultaat en dit resulteert in een snelle website om een maximale klantbeleving te garanderen en dat wordt beloond met een hogere score in Google.

Responsive design is een no-brainer

Een responsive ontwerp houdt in dat de website, webshop, app of het platform automatisch wordt aangepast aan het schermformaat van het apparaat waarop het wordt bekeken, of dit nu een desktopcomputer, tablet of smartphone is. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker altijd een optimale beleving heeft, ongeacht het gebruikte apparaat.

We zorgen voor een helder en eenvoudig ontwerp dat overzichtelijk is zodat de gebruiker snel kan vinden wat hij of zij zoekt. Dit kan door gebruik te maken van een strakke opmaak, een logische structuur en een duidelijke navigatie.

Mobile First

Met ons responsive design vertrekken wij vanuit het "Mobile First" principe waarbij wij ervoor zorgen dat voor mobile toestellen enkel de noodzakelijke code wordt geladen. Wij zorgen er dan ook voor dat alle bestanden zo klein mogelijk zijn, zodat het dataverbruik op mobiele toestellen ook beperkter blijft. Dit zorgt er ook voor dat de website sneller zal laden.

Sterke visuele identiteit die je bedrijf, organisatie of product weerspiegelt

Het is essentieel om al een branding/merkidentiteit op punt te hebben voordat we beginnen met het bouwen van je website, webshop, app of platform. Door consistent gebruik te maken van een bepaald kleurenpalet en typografie, of door bepaalde beeldelementen te herhalen, versterken we de identiteit en zorgen we dat het geheel conform is aan de verwachting van de klant.

Ruimte voor uitbreiding naar de toekomst

Door te kiezen voor een eigen design sta je ook sterker naar de toekomst. De 'op maat oplossingen' zijn altijd uitbreidbaar. We kunnen extra functionaliteiten zoals chatbots of flowbots, het aantal webpagina’s en de visuele aspecten of animaties aanpassen naar jouw wensen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om je website te integreren met ERP/CRM-systemen, waardoor je de kans krijgt om je bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

Eenvoudige backoffice

Onze oplossingen worden ontwikkeld in Umbraco, een krachtige tool die geschikt is voor het bouwen van de grootste websites. Kan je met een tekstverwerker werken, dan kan je ook de inhoud van je website beheren. Deze is intuïtief en eenvoudig in gebruik. Ben je niet zeker, dan biedt de preview-functie je de mogelijkheid om je wijzigingen te bekijken voordat je ze online zet. Bovendien bieden wij ook opleidingen aan indien je de backoffice toch beter onder de knie wilt krijgen.

Onze referenties voor Website