Webdesign

Webdesign

We bezorgen je graag onze visie en laatste trends om tot een digitale oplossing te komen die een absolute meerwaarde betekent voor jouw bedrijf, product of dienst. We komen ter plaatse om het DNA van jouw bedrijf te voelen en te toetsen aan onze kennis.

De fundamenten van een web oplossing moeten innoverend en sterk zijn aangezien je hierop de volgende jaren wil verder bouwen. Wij gaan steeds voluit voor een open-source omgeving omdat we met een web oplossing op maat elke technisch uitdaging willen realiseren. 

Onze web oplossingen op maat voor websites, webshops, apps en platformen zijn modulair en schaalbaar voor kleine tot heel grote ondernemingen of ketens. De voorgestelde oplossing moet steeds een VISIE hebben, klantgericht zijn en voldoen aan de noden van jouw bedrijf. De web oplossing groeit mee met de snelheid van jouw bedrijf.

Indien er al werkende ERP, CRM of boekhoudpakketten zijn, kunnen we door de nodige koppelingen te maken via API’s, met de web oplossing synchroniseren om de efficiëntie van de onderneming te verhogen en de interne processen te verbeteren.

Branding

Branding

De juiste branding realiseren vereist een proces dat enig vooronderzoek en voorbereiding vraagt voor je een product of dienst in de markt zet.

  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Welk strategische concept wens je in de markt te zetten en hoe innovatief is het?
  • Welke conclusies heb je uit de benchmarking getrokken?
  • Wat triggert je doelgroep?

Logo, huisstijl en de volledige grafische uitwerking van alle externe communicatie bezorgen de consument een beeldvorming van je bedrijf, dienst of product. Dit verwachtingspatroon moet in overeenstemming zijn met de klantervaring.  

Branding is een proces dat inspeelt op meerdere merkvariabelen. Het is belangrijk om deze variabelen op regelmatige tijdstippen te her-evalueren en bij te sturen waar nodig.

Branding en re-branding is langetermijndenken en zijn een garantie op succes.

Hybrid Marketing

Hybrid Marketing

Eens de juiste branding van je bedrijf, merk of product op punt staat en je gekozen hebt voor de juiste web toepassing komt het erop aan om je marketing budget efficiënt te beheren en de middelen op de juiste manier in te zetten.

Hybrid marketing gaat veel verder dan het verdelen van de marketingmix tussen online en offline marketing om de juiste doelgroep te bereiken. Onze specialisten met hun ervaring kunnen je hierin bijstaan. Hybrid marketing gaat over de interacties tussen jou en je klant over de verschillende mediakanalen heen, online en offline, en de opvolging van de communicatie of leads.

Alles evolueert aan een grote snelheid. Voor de particulier is het schier onmogelijk om de wijzigingen in het medialandschap en de evolutie in de online aanwezigheid bij te houden. Zelfs de marketingdienst van een bedrijf laat zich vlot bijstaan door onze professionals.

Een handige tool om het overzicht te bewaren is om alle online communicatie in een marketingplatform of omnichannel te bundelen. Je hebt vervolgens geen kennis meer nodig van de verschillende communicatiekanalen en je kan de resultaten online opvolgen.