“Creativiteit op maat van uw project”

Of u nu op zoek bent naar het ideale logo, een aantrekkelijke huisstijl, een sprekende baseline, een leuke website of flitsende webshop – dan bent u gesetteld bij WebRegion.

WebRegion bestaat al sinds 2001 en beschikt over een gepassioneerd team dat graag uw project verwezenlijkt. Moeten we je nog overtuigen? Geen nood – consulteer onze portfolio.

“WebRegion – out-of-the-box in online toepassingen”

WebRegion ondersteunt u graag in de realisatie van uw website of webshop. We beschikken over een team van creatieve medewerkers die het geheel in een nieuw kleedje steken. Onze webdesigners zullen u overtuigen met hun creatieve ontwerpen, en een frisse blik op de toekomst werpen.

Webregion staat u bij in het maken van de juiste keuze die voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Online toepassingen hoeven niet duur te zijn. Ze moeten voornamelijk efficiënt en budgetvriendelijk zijn.

Ook na het online gaan van uw website of webshop bieden we diensten aan om uw zichtbaarheid op het internet te ondersteunen. Vraag naar onze SEO diensten die je een zo hoog mogelijke positie bezorgen op het internet.

Wij monitoren je website en analyseren wat moet gedaan worden om je positie te verhogen.


“Onze passie is online”

  • Responsive webdesign: één webshop of website voor desktop, laptop, tablet en smartphone
  • een overzichtelijke website met content management systeem, database of integratie van extra functionaliteiten.
  • Een flitsende responsive webshop die uw sales zal boosten

Wat is responsive design?

In een responsive website past uw site zich aan het scherm van de gebruiker aan zodat altijd de informatie die een klant op dat moment nodig heeft leesbaar en werkbaar getoond wordt, ongeacht het toestel waarop de site bekeken wordt.

Bovendien worden responsive websites beter teruggevonden in zoekmachines zoals Google.

Door het groeiend gebruik van smartphones waarmee bestellingen en betalingen gedaan worden, lijkt het ons absoluut noodzakelijk om in te spelen op deze trend.

Een responsive website of webshop hoeft niet duur te zijn.

Een persoonlijke demo of gesprek bij ons of bij u op kantoor zal snel de mogelijkheden van een responsive website en webshops duidelijk maken. Deze demo kan afgestemd worden op uw noden en wensen en gericht naar uw markt, bedrijf en producten.

Wij staan garant voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing naar de klant en de administrator. Hoe eenvoudiger de site in onderhoud voorziet , hoe succesvoller u zal zijn op het internet.


Interesse?

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte en Contacteer ons op 015/69.00.86 of vul het contactformulier in.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Lees meer