Logo

Op basis van enkele gesprekken willen we meer te weten komen van uw bedrijf. Spreken we over een “rebranding” van een bestaand logo of pakken we alles van scratch aan?

Kleur, dynamiek en lettertype zullen het verlengstuk worden van uw bedrijf. Naast karakter moet het logo vooral vertrouwen uitstralen.

In gezamenlijk overleg komen we tot de uiteindelijke keuze.


Huisstijl

Wie zijn wij en wat stralen we uit naar onze klanten. De corporate identity trekken we door in de hele communicatie. “We zijn trots op wie we zijn en wat we doen” Een uniforme en heldere huisstijl ondersteunt het vertrouwen. Briefpapier, naamkaartjes, flyers, brochures, mailings… alles moet in dezelfde “Look en Feel” omdat de totale communicatie elkaar versterkt.

Een blik achter de schermen van enkele projecten? Bekijk hier onze portfolio!


Brochures – Flyers – krantjes

Zelfs de beste producten hebben een degelijke ondersteuning nodig. Eens de huisstijl gedefinieerd, kunnen we snel vorderen in de realisatie van je flyer of brochure.

Een visuele voorstelling van je aanbod aan producten of diensten ondersteunt je verkoop. Laat de consument weten wat je te bieden hebt of stel je diensten gestructureerd voor. Uitwerking indien gewenst :

  • wij zorgen voor vertaling
  • wij zorgen voor herschrijven of uitwerking van de teksten
  • een fotograaf die alles scherp en gevat in beeld brengt
  • scherpe drukprijzen

Neem gerust even contact op om uw project te bespreken. Contact

Wij gaan de uitdagingen niet uit de weg. Benieuwd? Neem dan een kijkje in onze portfolio


Marketing activiteiten

Verkoop ondersteunen is het belangrijkste argument om iets extra te doen voor je klant. Een ontbijtactie met deurhanger? Snoepjes in een gepersonaliseerde verpakking of toch een gepersonaliseerde draagtas. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Klaar om te brainstormen? Wij alvast wel! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Lees meer